Peliohjeet

Peliohjeet

Hedelmäpelien tavalliseen tapaan ensiksi asetetaan haluttu hinta kierrokselle ja sitten pyöräytetään. Kuten useimmissa NetEntin peleissä, kierroksen hintaan vaikuttaa valitut linjat, kolikon arvo ja panos.

Kolikon arvon voi säätää sentistä euroon, seitsemän eri pykälää antaa hyvän skaalan eri pelikassoille. Panostasoja on kymmenen (1-10 kolikkoa), joten viimeistään panosta säätämällä löytää takuulla itselleen sopivan kierroshinnan. Alimmillaan kierros maksaa yhden sentin ja kalleimmillaan 100 €.

Voittolinjoja voi valita 1-10, mutta ne kannattaa aina valita kaikki koska muuten kiekon kokoisia wild-merkkejä ei pysty täysillä hyödyntämään.

Sopivan hinnan valinnan jälkeen pyöräytetään. MAKSIMIPANOS-nappia painamalla valitset täyden 10 kolikon panoksen ja kaikki voittolinjat. AUTOM.PELI-napista voit säätää pelin pelaamaan automaattisesti vaikka 10 tai 100 kierrosta.

Starburstin päävoitto on 50 000 kolikkoa.
Yhteenveto

Starburst on yksinkertainen ja helposti opittava peli, mutta nähtäväksi jää riittävätkö meriitit tekemään siitä kestosuosikin. Vai onko nimi enne, ja sen suosio jää tähdenlennoksi.

Antons Devereux

Skip to toolbar