Bonukset ja tarjoukset

Bonukset ja tarjoukset

Guts tarjoaa uusille pelaajille hyvän bonuspaketin. Saat yhteensä 400 euroa talletusbonusta ja 90 ilmaiskierrosta päälle.

Bonus on jaettu neljään osaan, jotta sinun ei tarvitse laittaa kerralla niin paljon rahaa. Saat kuitenkin jo ennen ensimmäistäkään osaa jo 10 ilmaiskierrosta jo pelkästään siitä että teet itsellesi pelitilin.

Esimerkiksi kun talletat ensimmäisellä kerralla 125 euroa, laittaa Guts sinulle toiset 125 euroa ilmaiseksi päälle ja saat samalla 20 ilmaiskierrosta Gonzo’s Quest -hedelmäpeliin. Bonusrahat tulevat heti käyttöösi ja ilmaiskierrokset viimeistään seuraavan päivän aikana.

Kun talletat ensimmäisen kerran Gutsille, niin käytä bonuskoodia “GUTSWE1? jotta saat bonuksesi. Seuraavilla kerroilla bonuskoodit ovat “GUTSWE2?, GUTSWE3? ja “GUTSWE4?.

Bonuksissa on aina väärinkäytösten estämiseksi kierrätysvaatimus, mikä pitää täyttää ennen kuin bonusrahat tai niillä saadut voitot voi kotiuttaa. Kierrätys tarkoittaa sitä, että sinun tulee pelata tietty määrä kierroksia riippuen bonuksen suuruudesta ja kun tämä ehto on täytetty, ovat rahat vapaasti nostettavissa.

Kierrätysehto täyttyy kun pelaat kasinolla mitä tahansa. Hedelmäpelit antavat kuitenkin parhaan kierrätyksen ja pelit kuten blackjack vain osan käyttämästäsi rahasta. Bonuksesta voittamilla rahoilla pelaaminen kartuttaa myös bonusehtoa, joten sinun tulee vain kierrättää summaa tarpeeksi kauan peleissä.

Antons Devereux

Skip to toolbar