Betssonin moninpelibingo

Betssonin moninpelibingo

yhteisöllistä pelaamista

Yksinpelibingo on helppoa hupia, mutta lopulta aika tylsää – ainakin jos sitä vertaa moninpelibingoon. Oikeastaan vasta se on “oikeaa” online bingoa. Pelaaminen ei ole sen monimutkaisempaa kuin yksin pelattavankaan, mutta kiehtovuus on ihan eri tasolla.

Betssonin bingosalissa on kaksi bingohuonetta. Toisessa pelataan 75 pallon pelejä ja toisessa 90 pallon bingoa. Huoneissa on vaihtuvat pelit, joilla kaikilla on oma “juttunsa” ja omat pelaajansa. Muuttuvia ominaisuuksia on esimerkiksi pallomäärä, hinta, jättipotit ja niiden määrä, peliaika, voittokuviot jne. Osassa kilpaillaan rahasta, toisissa tuotteista ja joukossa on jopa ilmaisia bingoja.

Betssonilla pelataan viittä eri online-bingomuunnelmaa. Kaikkien tuntema tavallinen bingo on Betssonilla nimeltään KlassinenBingo. Siinä voittaa ensimmäinen joka saa vaakaan, pystyyn tai vinottain viiden suoran.

Muita muotoja ovat viiden linjan MultiBingo, KuvioBingo jossa tavoitellaan jotain tiettyä voittokuviota, 90 pallon bingo ja Single bingo jossa pelaat yksin.

Antons Devereux

Skip to toolbar