Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Kolikkopelit.com on tehty yksin suomalaisille pelaajille, joten kieli on tietysti suomea; sivusto, pelit ja asiakaspalvelu toimivat kaikki selvällä suomella.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa live chatillä 08-03 välisenä aikana ja viikonloppuisin 09-03. Jos ongelmia ilmenee näiden aikojen ulkopuolella, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja saat vastauksen heti kun asiakaspalvelijat saapuvat paikalle.

Rahansiirrot ovat myös tehty meille suomalaisille sopiviksi. Talletus onnistuu suoraan verkkopankin kautta jokaisesta suomalaisesta pankista. Kolikkopelit.com perii kuitenkin poikkeuksellisesti 0,95€ suuruisen käsittelymaksun jokaisesta talletuksesta, joten kannattaa tallettaa mielummin kerralla enemmän kuin useampina kertoina.

Talletus onnistuu ilmaiseksi kuitenkin Skrill- ja Neteller-nettilompakoista, jotka ovat oivia apuvälineitä jokaiselle nettikasinolla pelaavalle. Kotiutuksissa käytetään aina samaa tapaa, millä rahat ovat talletettu.

Kolikkopelit.comilla on EU-pelilisenssi Maltalta, joten kaikki sieltä saadut voitot ovat suomalaisille täysin verovapaita.

Antons Devereux

Skip to toolbar